nieuws

Opvallende deal De Leest met topkledingzaak

Restaurant

Topkok Jacob-Jan Boerma van tweesterrenzaak De Leest in Vaassen werkt sinds kort nauw samen Piet Zoomers in Wilp. Boerma maakt een speciaal menu voor klanten van de kledingspeciaalzaak. ‘Ik zie meer mogelijkheden in zo’n combinatie’.

Opvallende deal De Leest met topkledingzaak

Boerma van De Leest (M**L4GM18) kookt deze dagen een driegangenmenu voor klanten van kledingzaak Piet Zoomers in Wilp. Bij besteding van minimaal 495 euro aan kleding serveert de kledingketen in het Fashion Café in Wilp het ‘De Leest 3-gangendiner’, inclusief wijnarrangement en koffie.

De actie van negen dagen is volgens Boerma een groot succes. ‘Het restaurant van honderd zitplaatsen zit iedere avond vol.’ Voor het kledingmerk bedacht Boerma een subtiel driegangenmenu gebaseerd op een paar van zijn klassiekers.

Het voorgerecht is zijn bekende signatuurgerecht Tonijn Specerijen (oosterse specerijen met kort aangezette tonijn), daarna boerderijgevogelte ‘cordon bleu stijl’ en als nagerecht een textuur van frambozen. De gerechten worden voorbereid in de keuken van De Leest, en door de medewerkers van het Fashion Café afgemaakt.

Boerma is het initiatief zo goed bevallen dat hij met directeur Bas Zoomers om de tafel is gaan zitten voor een meer structurele samenwerking. ‘Ik zie meer mogelijkheden in zo’n combinatie.’

Meer over De Leest

Reageer op dit artikel