nieuws

Opvallende wijnpool rond Oranje-duel

Restaurant

Het WK-Voetbal is voor veel ondernemers een fraai podium voor creatieve marketingideeën. Zo ook voor Sauter Wijnen, leverancier van wijnen. Speciaal voor de wedstrijd tussen Oranje en Argentinië houdt Sauter Wijnen een opvallende ‘wijnpool’.

Opvallende wijnpool rond Oranje-duel

Bij elk doelpunt, gemaakt tijdens de laatste groepswedstrijd Nederland-Argentinië, geeft Sauter Wijnen gratis een fles wijn weg wanneer het land dat scoort overeenkomt met de herkomst van de bestelde wijnen. Voor Nederland zet Sauter Wijnen de Apostelhoeve 2004 Auxerrois uit Maastricht in. Voor Argentinië de Saurus 2005 Pinot Noir uit Patagonië.

Wanneer een deelnemer voor aanvang van de wedstrijd bijvoorbeeld Apostelhoeve bestelt, en Oranje scoort, dan ontvangt de besteller een extra fles Apostelhoeve. Mocht de wedstrijd eindigen in 2-2 en er is een bestelling van twaalf flessen Apostelhoeven en twaalf flessen Saurus geplaatst, dan keert Sauter Wijnen van beide producten een fles wijn uit.

Het is alleen mogelijk om aan de wijnpool deel te nemen door voor woensdag 21 juni om 17.00 uur een gecombineerde bestelling te plaatsen van 24 flessen. De betreffende wedstrijd tegen Argentinië gaat om 21.00 uur van start.

Reageer op dit artikel