nieuws

Oud-rechterhand Alain Alders* op eigen benen

Restaurant

Arjen Rector, tot vorig jaar september de rechterhand van sterchef Alain Alders bij De Vrienden van Jacob op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort, gaat voor zichzelf beginnen. Hij start in Bloemendaal met To Amuse private chef & catering.

Oud-rechterhand Alain Alders* op eigen benen

Arjen Rector was bijna acht jaar chef-kok in de keuken van De Vrienden van Jacob op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort. Hij vertrok vorig jaar september en werd opgevolgd door Lars de Bois. Over zijn toekomst was toen nog niets bekend, nu heeft hij kenbaar gemaakt als zelfstandige aan de slag te gaan.

To Amuse start 1 maart in Bloemendaal. Rector, die ook vijf jaar als souschef werkte bij kersvers tweesterrenrestaurant Chapeau! in Bloemendaal, gaat culinaire activiteiten aan huis verzorgen, daaronder ook recepties en feesten.

Reageer op dit artikel