nieuws

Oud restaurant ontvangt koningin

Restaurant

Horecaondernemer Dinand Nijland uit Markelo kreeg afgelopen weekend hoog bezoek. Koningin Beatrix bezocht zijn restaurant De Haverkamp en verbleef er meer dan een uur. Voor het bezoek van de koningin werd de zaak nog wel even onderzocht op bommen.

Oud restaurant ontvangt koningin

Dat meldt De Stentor. Koningin Beatrix bezocht Markelo vanwege een congres van de Bond van Oranjeverenigingen. Ze verbleef twee uur in de Overijsselse plaats, waarvan een uur in restaurant De Haverkamp. Bij haar bezoek aan De Haverkamp zette ze een handtekening in het gastenboek van het honderd jaar oude Markelose etablissement.

Eigenaar Dinand Nijland was al een half jaar op de hoogte van het bijzondere bezoek, maar moest zijn kraken stijf op elkaar houden. ‘Je bent toch bang dat je je verspreekt’, aldus Nijland, die na een grondige inspectie op bommen de koningin ontving met een aperitief. Of Nijland als ondernemer veel voordeel van het hoge bezoek zal hebben, is de vraag. ‘Ach, misschien houd ik er een foto aan over die ik in de zaak kan hangen’.

Zie ook:
Coffeeshop nodigt Beatrix uit voor werkbezoek

Reageer op dit artikel