nieuws

Palazzo: stormloop bedrijfsarrangement

Restaurant

“We hebben al een paar duizend kaarten verkocht”, lacht een gelukkige Sabrine van den Bor van Palazzo aan de telefoon. “Tot onze grote vreugde. Het zijn veel bedrijven en groepen die al eerder bij ons zijn geweest, maar tot onze verbazing ook veel bedrijven die blijkbaar via mond op mond al bij ons terecht zijn gekomen.” De verkoop voor groepen startte 15 mei. Voor particulieren start de verkoop op 1 september. Palazzo opent de deuren van 2 november tot en met 3 februari.

Palazzo: stormloop bedrijfsarrangement

Het Theater van de Zintuigen zet haar spiegeltent vanaf 2 november in de beeldentuin van het Westerpark in Amsterdam. Sterkok Ron Blaauw verzorgt een nieuw culinair diner, terwijl de gasten genieten van een Cirque du Soleil-achtige show. Ruim 40.000 bezoekers bezochten de voorgaande edities van deze vorm van culinair entertainment. Voor de editie van 2006 is een geheel nieuwe show en menu samengesteld. De prijzen voor de dinershow variëren van 109 tot 129 euro.

Meer informatie op www.palazzo.nl. Voor bedrijfs- en groepsarrangementen: Sabrine van den Bor, telefoon 020-5304712.

Reageer op dit artikel