nieuws

Pascal Jalhaij naar restaurant Rosarium

Restaurant

Topkok Pascal Jalhaij heeft een nieuwe job. De voormalige kok van Restaurant Vermeer in Amsterdam gaat aan de slag bij Rosarium, gevestigd in het rustieke Amstelpark in de hoofdstad. Dat heeft eigenaar Maarten van Eembergen van Rosarium bekendgemaakt.

Pascal Jalhaij naar restaurant Rosarium

De familie Van Eembergen en Jalhaij hebben een principe akkoord bereikt om medio augustus het restaurant van het Rosarium over te nemen. Maarten en Colette van Eembergen zetten namens de familie de zalenactiviteiten van het bedrijf voort.

Jalhaij laat in een persschrijven van Rosarium weten verliefd te zijn geworden op het bedrijf. ‘Ik ga er niet vanuit dat ik mijn sterren meeneem en moet waarschijnlijk van voor af aan beginnen. Maar ik wil zo spoedig mogelijk op het hoogste niveau koken.’

Eind vorige week ontkende Van Eembergen de komst van Jalhaij nog. ‘Dat is heel spijtig, moet ik eerlijk bekennen. Het bericht in de Horecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca van maandag heeft de bekendmaking aangewakkerd. Nu wil ik het wel van de daken schreeuwen dat Pascal de exploitatie van het restaurant op zich gaat nemen.’

Reageer op dit artikel