nieuws

Passie voor Horeca uitgebreid

Restaurant

Lesmateriaal Passie voor Horeca is uitgebreid met leerstof voor medewerker fastservice en zelfstandigwerkend kok. Daarnaast is het samenstellen van arrangementen vereenvoudigd.

Passie voor Horeca uitgebreid

Dat meldt SVH de uitgever van het lesmateriaal. Passie voor Horeca is uitgebreid met leerstof voor medewerker fastservice (niveau 2) en zelfstandig werkend kok (niveau 3).

Komend najaar biedt Passie voor Horeca ook leerstof aan voor eerste medewerker fastservice (niveau 3) en zelfstandig werkend gastheer (niveau 3). Leerstof voor kok en gastheer (beide niveau 2) en horeca-assistent (niveau 1) was reeds beschikbaar.

In een arrangement kan leermateriaal (bijvoorbeeld video’s, pdf’s en teksten uit Passie voor Horeca) op volgorde gezet worden, maar ook het toevoegen van eigen digitaal materiaal behoort tot de mogelijkheden. Het maken van arrangementen is nu nog makkelijker, gebruiksvriendelijker en zelfs vormgeven in de eigen huisstijl is mogelijk.

Reageer op dit artikel