nieuws

Patrick Kelder in reallife soap

Restaurant

Patrick Kelder is op 20 mei bij RTL4 te zien in het reallife-programma ‘Ik begin voor mezelf.’ De chef wordt gevolgd bij het opstarten van zijn restaurant en kookstudio Crème Crue in Rijswijk. In mei opent de nieuwe horecagelegenheid haar deuren.

Patrick Kelder in reallife soap

In zes afleveringen worden zes verschillende ondernemers uit allerlei bedrijfstakken op de voet gevolgd door de camera’s. ‘Het is bedoeld om mensen over de streep te trekken die een bedrijf willen beginnen en dat nu niet zo goed aandurven.’

Kelder was tot 1 januari chef-kok bij Janvier in Amsterdam. Momenteel is hij bezig om zijn eigen restaurant op poten te zetten en zich samen met zijn brigade voor te bereiden. Zo heeft hij net stage gelopen bij De Librije in Zwolle.

Kelder: ‘Ze volgen mij met de camera op verschillende plekken: ze zijn bijvoorbeeld mee geweest naar de European Fine Food Fair maar gaan ook mee naar de visboer’.

Reageer op dit artikel