nieuws

Paul Wiertz benoemd tot manager Couverts RTL

Restaurant

Paul Wiertz is met ingang van vandaag benoemd tot Manager Couverts bij RTL Nederland. Wiertz is daarmee eindverantwoordelijk voor Couverts, de aanbieder van het gelijknamige reserveringssysteem voor restaurants.

Paul Wiertz benoemd tot manager Couverts RTL

Wiertz nam in 2009 samen met Michiel Huisman het initiatief tot oprichting van Couverts. Huisman wordt strategisch adviseur en is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het salesteam van Couverts.

Het bedrijf werd in september dit jaar overgenomen door RTL Nederland. ‘Ik ben blij dat we de expertise en innovatiekracht van de initiatiefnemers van Couverts blijvend kunnen inzetten om het succes verder uit te bouwen.’, aldus Nicolas Eglau van RTL Nederland.

Lovende woorden zijn er ook voor Wiertz en Huisman. ‘Bij RTL wordt grote waarde gehecht aan ondernemerschap. Paul en Michiel zijn hiervan een lichtend voorbeeld. Met hun kennis van de horecamarkt en bedrijfskundige achtergrond, kunnen we optimaal inspelen op de behoefte van onze relaties. We kunnen het online reserveren van restaurants op de kaart zetten bij de Nederlandse consument.’

Met couverts kan een gast via internet een tafel reserveren. Hij krijgt direct een bevestiging via email of sms. In 2010 werd de website bekroond met de ondernemersprijs en de Columbus Trofee.

Reageer op dit artikel