nieuws

Prijs voor Cas Spijkers Academie in De Lutte

Restaurant

De Cas Spijkers Academie van het ROC van Twente heeft de eerste prijs gewonnen op het Nationaal Uitblinkersgala in Amsterdam. De opleiding kreeg de prijs in de categorie Ondernemerschap voor de Cas Spijkers Summerfair. Prinses Maxima was bij de prijsuitreiking aanwezig.

Prijs voor Cas Spijkers Academie in De Lutte

De culinaire fair die plaatsvond op 19 juni van dit jaar, is georganiseerd en uitgevoerd door de studenten van de Cas Spijkers Academie. Ze ontvingen 300 gasten in vier afzonderlijke tent-restaurants. De gasten werden getrakteerd op gerechtjes en bijpassende wijnen. De muzikale omlijsting kwam van mede-studenten van de artiestenopleiding.

Cas Spijkers

Het project is een samenwerking tussen Hotel het Ros van Twente in De Lutte waar de Cas Spijkers Academie is gehuisvest en de koks van de opleiding.

Hoteleigenaar Frits Hulshof ziet de prijs als een beloning voor de succesvolle samenwerking tussen het bedrijfsleven en een vakgerichte opleiding. De studenten kregen hun eerste prijs uit handen van onderwijsminister Marja van Bijsterveldt in aanwezigheid van Prinses Maxima.

Ook dit jaar gaat er weer een Cas Spijkers Summer Fair plaatsvinden en wel op 10 juni 2012.

Reageer op dit artikel