nieuws

Ramsay wil verhuizen naar Amsterdam

Restaurant

Gordon Ramsay wil met zijn gezin in Amsterdam gaan wonen. Dat heeft de Britse topkok bekendgemaakt.

Ramsay wil verhuizen naar Amsterdam

In een interview in de Veronica-gids zegt Ramsay het volgende over zijn verhuisplannen. ‘Ik wil na mijn elfde Michelinster nog meer sterren, en dan ga ik met pensioen. Dan kom ik met mijn gezin in Amsterdam wonen’.

Ramsay vervolgt: ‘Ik vind jullie direct, Nederlanders zijn makkelijk om mee om te gaan. Niet arrogant, zoals de Fransen. Ik heb ooit vier maanden in Amsterdam gewoond en het leven hier spreekt me aan. Kijk alleen al naar de stad zelf. In twintig jaar is er weinig veranderd. Waar vind je dat nog?’.

De Britse topkok laat in korte tijd twee keer weten weg te willen uit Groot-Brittannië. Eerder deze week liet hij in Britse kranten optekenen te willen emigreren naar Doebai. Zowel in Amsterdam als in Doebai heeft Ramsay plannen een restaurant te starten.

Reageer op dit artikel