nieuws

Recensie direct naar patron cuisinier

Restaurant

Er is een nieuwe applicatie om restaurants te recenseren. Recensies worden niet direct publiek gemaakt maar gaan eerst rechtstreeks naar de restaurateur. Interactie tussen gast en ondernemer staat centraal bij deze nieuwe applicatie.

Recensie direct naar patron cuisinier

Restauranteigenaren ontvangen de gegevens van iedere beoordeling direct per mail. Gasten kunnen een anonieme beoordeling geven of een e-mailadres achterlaten, zodat de restauranteigenaar kan reageren.

De mobiele recensie app van MeAbout werkt op zowel Android als Apple smartphones en is op te roepen door het scannen van een qr-code. Oprichters van MeAbout zijn Gerben van Diggelen en Herman de Waard. Met het nieuwe concept stellen ze in het gat te stappen dat recensiesites openlaten. Ondernemers vinden het vaak bezwaarlijk dat ze via de bestaande recensiesites vaak niet in discussie kunnen gaan.

Restaurants die zich aansluiten bij MeAbout ontvangen onder meer tafelstaanders en kaartjes met daarop hun eigen qr-code. Door met een smartphone deze code te scannen, opent direct de app van het eigen restaurant.

Het gebruik van de app is voor restaurantbezoekers kosteloos, restaurants kunnen gratis een proefversie laten maken, Een daadwerkelijke aansluiting is voor restaurants mogelijk vanaf 24,95 euro per maand.

Reageer op dit artikel