nieuws

Regen van wedstrijden bij BBB 2011

Restaurant

De BBB 2011 heeft dit jaar een stortvloed van wedstrijden. Het Nederlands Kampioenschap Oesters Openen, uitreiking van de Columbus Troffee, de Nationale biertap wedstrijd en een nieuwe Italiaanse Wedstrijd.

Regen van wedstrijden bij BBB 2011

De BBB heeft met al deze wedstrijden een uitgebreide randprogrammering. De Columbus Trofee is een aanmoedigingsprijs voor startende en eigenzinnige horecondernemers die als toeleverancier aan de horeca werken. Die prijs wordt op de eerste beursdag uitgereikt.

De nieuwe Italiaanse wedstrijd, ‘culinair Italië’ wordt georganiseerd door het Italian Culinary Institute for Foreigners’.

Stichting Europa Culinair (SEC) organiseert traditiegetrouw zeven wedstrijden waarmee ze het horecavak willen promoten.

Nieuw is dat exposanten hebben gevraagd om de komende editie van de BBB en de EFFF niet in week vier, maar week vijf te laten plaatsvinden. Ze wilden een week extra ‘lucht’ tussen de Horecava en de BBB.

Tijdens de BBB 2011 presenteren ruim tweehonderd exposanten zich. De organisatie verwacht meer dan twintigduizend bezoekers.

Reageer op dit artikel