nieuws

Regioprijs voor baas De Roode Leeuw

Restaurant

René Wildeman van het befaamde Amsterdamse horecabedrijf De Roode Leeuw is benoemd tot de Meest Markante Horecaondernemer van Amsterdam 2006. Volgens de jury onderscheidt Wildeman zich door zijn bedrijf op zeer eigentijdse wijze te runnen.

Regioprijs voor baas De Roode Leeuw

Met de benoeming als regionaal winnaar maakt Wildeman van De Roode Leeuw, het bekendste horecabedrijf aan het Damrak, kans om de landelijke titel Meest Markante Horecaondernemer te winnen. De overallwinnaar wordt tijdens het jaarcongres van organisator Koninklijk Horeca Nederland (KHN) bekendgemaakt.

Wildeman van De Roode Leeuw is volgens de jury een ware ambassadeur voor de bedrijfstak. ‘De horeca biedt veel meer variatie dan een kantoorbaan. We moeten er meer voor doen om dit te promoten. Dat de horeca slecht betaalt, is ook een fabeltje. Met een goede opleiding kun je over de gehele wereld terecht. De bedrijfstak heeft heel wat aan glamour gewonnen. Het is tegenwoordig zelfs sexy aan het worden’, aldus winnaar Wildeman.

Reageer op dit artikel