nieuws

Restaurant start inzamelingsactie voor weduwe taxiruzie

Restaurant

Restaurant De Halve Maen in Amsterdam, het restaurant waar de man die zondag in Amsterdam zou zijn doodgeslagen door een taxichauffeur vaak kwam, is een inzamelingsactie begonnen voor zijn weduwe. Sander Scheerboom van het familiebedrijf De Halve Maen bevestigde dinsdag een bericht hierover op de lokale tv-zender AT5.

Restaurant start inzamelingsactie voor weduwe taxiruzie

Door de inzamelingsactie moet de vrouw de komende maanden doorkomen zonder zich druk te hoeven maken over haar financiële situatie. ‘Met dit gebaar willen wij ervoor zorgen dat dit voor haar wegvalt. Dat ze een zorg minder heeft’, aldus Scheerboom van restaurant De Halve Maen. Het restaurant heeft een rekeningnummer geopend waar mensen geld kunnen storten.

Rob Sitek (44) kreeg zondagochtend op het Leidseplein ruzie met een taxichauffeur. Die zou hem hebben geslagen, waarna hij met zijn hoofd op de stoep viel. Het slachtoffer overleed later op de dag in het ziekenhuis.

Reageer op dit artikel