nieuws

Restaurant Week levert € 1 miljoen op

Restaurant

De eerste Amsterdam Restaurant Week heeft ruim een miljoen euro opgeleverd. In het totaal werden via een speciale website meer dan 20.000 plaatsen geboekt in de 64 hoofdstedelijke restaurants in de periode van 5 tot en met 11 maart.

Restaurant Week levert € 1 miljoen op

Dat meldt DiningCity.com, de organisator van de succesvolle eetweek. De deelnemende restaurants boden van 5 tot en met 11 maart een driegangenmenu aan voor de prijs van 25 euro. Aan de actie namen ondermeer de bekende zaken Le Garage van Joop Braakhekke, The Dylan en Christophe mee.

Onderzoek

Uit onderzoek van DiningCity.com blijkt dat 96 procent van de gasten weer uit gaat eten tijdens de volgende Amsterdam Restaurant Week. Verder vindt 82 procent het prettig dat het mogelijk was om online een plaats te reserveren.

Nationaal

De volgende Amsterdam Restaurant Week vindt plaats in de zomer van 2007. Verder worden er ook eetweken gehouden in Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem. Geïnteresseerde restaurants voor deze nationale restaurantweek kunnen zich aanmelden via www.restaurantweek.nl/aanmelden.

Zie ook:

Amsterdam Week nu al succes

“>

Reageer op dit artikel