nieuws

Restauranthouder slaat gast om rommel

Restaurant

Een uitbater van een restaurant in de stad Groningen is zondagnacht aangehouden door de politie. De 53-jarige man heeft een van zijn gasten mishandeld.

Restauranthouder slaat gast om rommel

De eigenaar van een eetgelegenheid aan de Peperstraat en zijn gast kregen ruzie omdat de gast in de ogen van de restauranteigenaar te veel rommel in zijn zaak zou hebben gemaakt.

De uitbater van het restaurant zou daarbij de 33-jarig gast uit Groningen hebben geslagen en bespuugd. De verdachte moest mee naar het politiebureau en maar mocht na verhoor terug naar zijn restaurant. De verwondingen van het slachtoffer vielen mee. Hij heeft wel aangifte gedaan.

Uitgaan

Dagblad van het Noorden meldt niet om welk restaurant het gaat. In de Groningse Peperstraat bevinden zich meerdere restaurants, waaronder Ben’z, het Pakhuis en Eetcafé de Eerste Kamer. De Peperstraat is een zijstraat van de uitgaansstraat Poelestraat.

Reageer op dit artikel