nieuws

Restaurantmedewerker gedood bij discotheek Eindhoven

Restaurant

De dode die in de nacht van vrijdag op zaterdag is gevallen in een uitgaansgelegenheid in Eindhoven is waarschijnlijk met een glas in zijn hals gestoken. Dit melden diverse bronnen. De politie wil het echter nog niet bevestigen omdat ze eerst onderzoek willen doen. Het slachtoffer is een medewerker van hotel-restaurant De Bengel in Eersel.

Restaurantmedewerker gedood bij discotheek Eindhoven

Volgens het Eindhovens Dagblad is het 27-jarige slachtoffer gestoken in zijn hals met een kapot glas. Dit gebeurde na een ruzie in discotheek Club Seven in de Dommelstraat. Het slachtoffer overleed aan een slagaderlijke bloeding in zijn hals.

Beveiliging aan de deur

Op vragen over de beveiliging aan de deur, zegt eigenaar Paul van Beek van Club Seven tegen het Eindhovens Dagblad dat er geen wapen door de fouillering naar binnen is gesmokkeld. Hij wil het niet met zoveel woorden zeggen, maar waarschijnlijk is er dan ook niet met een mes, maar met een kapot glas gestoken.

Restaurant De Bengel

Het 27-jarige slachtoffer is een medewerker van restaurant De Bengel in Eersel. Disco-eigenaar Van Beek is ook manager van dat restaurant. Van Beek laat weten ‘zeer verslagen te zijn’, net als de collega’s van het slachtoffer.

Club Seven bleef zaterdagavond dicht, zo meldde Van Beek. ‘Dat is het minste wat we kunnen doen uit respect voor het slachtoffer en de nabestaanden.’

De verdachte die in eerste instantie door personeel van de discotheek is aangehouden is een 38-jarige inwoner van het Belgische Luik. Hij wordt maandag voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Reageer op dit artikel