nieuws

Restaurants kiezen voor wegwerpborden

Restaurant

De Groningse restaurants Puur Noord Nederland en Kaas in het Bakkie serveren tijdens komende Noorderzonfestival in Groningen hun maaltijden op natuurlijke wegwerpbordjes gemaakt van afgevallen bladeren.

Restaurants kiezen voor wegwerpborden

Dat meldt Hampi Products, de bedenker en maker van de ook in catering regelmatig gebruikte opvallende borden.

De borden zijn gemaakt van areca bladeren die op natuurlijke wijze van de boom vallen. De borden zijn geheel vrij van chemische stoffen, biologisch afbreekbaar en gebaseerd op het authentieke areca blad bord dat al sinds lange tijd in India in gebruik is.

De opvallende borden zijn nu een jaar op de Nederlandse markt verkrijgbaar maar het gebruik tijdens het Noorderzonfestival in Groningen van 20 tot en met 30 augustus wordt gezien als voorlopig hoogtepunt. Puur Noord Nederland en Kaas in het Bakkie maken gebruik van de natuurlijke wegwerpbordjes.

Reageer op dit artikel