nieuws

Restaurateur klaagt filmsterren aan

Restaurant

Restaurateur Theuns Duvenhage heeft de filmsterren Angelina Jolie en Brad Pitt verantwoordelijk gesteld voor het vermeende wangedrag van Mickey Brett die als beveiliger van het paar rake klappen zou hebben uitgedeeld. Duvenhage eist een schadevergoeding van € 7000,-

Restaurateur klaagt filmsterren aan

De beveiliger van de Hollywood-sterren wordt beschuldigd van mishandeling tijdens een verblijf van twee maanden in Namibië, zo meldt het Franse persbureau AFP. Mickey Brett hield nieuwsgierigen op afstand tijdens de zwangerschap van Jolie.

Restaurateur Theuns Duvenhage werd door de beveiligers gesommeerd te vertrekken uit een gebied waar het koppel zich bevond. Voordat Duvenhage wegreed, zou hij een beledigend gebaar hebben gemaakt. Brett zou hem daarop in zijn auto hebben achtervolgd en hem van de weg hebben gedwongen. Vervolgens werd de restaurateur naar eigen zeggen mishandeld, waarbij hij gewond raakte aan een oog.

Eind mei beviel Jolie in het Afrikaanse land van een dochter. De Namibische overheid had alles in het werk gesteld om de privacy van de Amerikaanse filmsterren te waarborgen. Zonder toestemming van Jolie en Pitt kregen journalisten geen visum om naar het land te reizen. De politie arresteerde fotografen en nam filmmateriaal in beslag.

Reageer op dit artikel