nieuws

Robert Kranenborg geeft gastcollege bij Stenden University

Restaurant

Meesterkok Robert Kranenborg werkt op dinsdag 22 mei mee aan de eerste aflevering van de Stenden University Tour op de internationale hotel managementschool Stenden University in Leeuwarden.

Robert Kranenborg geeft gastcollege bij Stenden University

Kranenborg, die momenteel veelvuldig te zien is met het programma TopChef bij RTL5, zal op 22 mei worden geïnterviewd door Hans Snijder, hoofdredacteur van de Leeuwarder Courant. Studenten mogen hem vragen stellen net zoals in het NTR-programma College  Tour. Het format van dit programma dient als uitgangspunt.

Studenten kunnen voor acht euro deel nemen aan het gastcollege van Kranenborg. De opbrengst gaat naar een goed doel, Mary’s Meals.  Dit is een wereldwijde organisatie die arme kinderen voorziet van voedsel.

De Stenden University Tour wordt door studenten georganiseerd in het kader van het 25 jarig bestaan van de hotelmanagementschool. Op 1 november is de tweede editie van de tour. Dan is oud-politicus Gerrit Zalm te gast.

Reageer op dit artikel