nieuws

Robert Kranenborg op buis bij RTL

Restaurant

Robert Kranenborg is vanaf 31 augustus regelmatig te zien bij RTL in het programma Over de Kook. In het nieuwe kookprogramma op RTL5 strijden vijf amateurkoks elke werkdag tegen elkaar door een echt restaurant met echte gasten te runnen.

Robert Kranenborg op buis bij RTL

Over de Kook begint op maandag 31 augustus om 19.30 uur. In een persbericht laat RTL weten dat Kranenborg de keuken leidt onder bezielende en perfectionistische leiding. De dochter van Robert Kranenborg, Priscilla, is als manager aangesteld in het restaurant.

In het programma nemen de amateurkoks om de beurt een taak voor hun rekening. Op de laatste werkdag van de week wordt de beste amateurkok van de week gekozen.

Robert Kranenborg wordt gezien al een van de grootste koks van de afgelopen dertig jaar in ons land. Hij kookte onder andere Hotel Restaurant Corona in Den Haag, het Amstel Hotel in Amsterdam en restaurant Vossius, eveneens in Amsterdam. Priscilla Kranenborg werkte tot voor kort als manager bij restaurant Envy in Amsterdam.

Reageer op dit artikel