nieuws

ROC Amsterdam krijgt les van Lucas Rive

Restaurant

Lucas Rive, chefkok van tweesterrenrestaurant De Bokkedoorns uit Overveen geeft donderdag les aan leerlingen van het ROC van Amsterdam. Rive treedt die dag op als gastkok van Restaurant Dinner Club. Hij bereidt samen met de leerlingen een warme lunch in vier gangen.

ROC Amsterdam krijgt les van Lucas Rive

Lucas Rive bereidt de lunch samen met 20 leerlingen van de Hotelschool van het ROCvA en keert daarmee nog een keer terug naar zijn ‘oude school’, waar hij de basis legde voor zijn carrière. Voor ruim 60 gasten zullen de leerlingen onder begeleiding en toeziend oog van de sterrenkok hun kookkunsten laten smaken.

Leerzaam

‘De komst van Lucas Rive is een unieke, inspirerende en leerzame ervaring voor leerlingen en docenten en een smakelijk feest voor gasten’, zo meldt de school in een persbericht.

Reageer op dit artikel