nieuws

ROC’s serveren Freddies dinner

Restaurant

Op vrijdag 24 november doen 17 hotelscholen (ROC’s) mee aan de actie ROC(K) against aids. Bezoekers kunnen die avond genieten van een speciaal samengesteld menu ‘Freddies dinner’. Op deze dag is het 15 jaar geleden dat Freddie Mercury, Queen’s legendarische zanger, is overleden aan aids.

ROC’s serveren Freddies dinner

Bij de samenstelling van het menu hebben de hotelscholen zich laten inspireren door de lievelingsrecepten die Freddies persoonlijke assistent, Peter Freestone, heeft beschreven in het boek Mister Mercury. De opbrengst van het diner is ten bate van het Aids Fonds.

Iedereen die maar wil, kan aanschuiven bij Freddies dinner. Op de website www.freddiesdinner.nl staat vermeldt welke ROC’s meedoen. Ook menu, prijs en reserveermogelijkheden staan op deze site aangegeven.

De volgende ROC’s nemen deel: Friesland College, Drenthe College, Deltion College, ROC Aventus, ROC ASA, ROC Midden Nederland, Horizon College, ROC Nova College, De Mondriaan Onderwijsgroep, Zadkine Horeca & Toerisme, Albeda College, ROC Zeeland, ROC Eindhoven, Gilde Opleidingen, Arcus Opleidingen, ROC van Amsterdam en ROC Nijmegen.

Reageer op dit artikel