nieuws

Ron Blaauw en Alain Caron samen op benefietavond

Restaurant

De topkoks Ron Blaauw en Alain Caron gaan samen een over-the-top diner bereiden op een benefietavond voor Vietnamese weeskinderen. Dit gaat gebeuren op 15 april bij kookstudio Keizer Culinair in Amsterdam.

Ron Blaauw en Alain Caron samen op benefietavond

De benefietavond begint met een kookworkshop onder leiding van Ron Blaauw en Alain Caron, daarna volgt het speciale over-the-top diner met bijpassende wijnen.

Gasten betalen 249 euro per persoon voor deelname aan dit culinaire evenement. De opbrengst komt geheel ten goede aan straatkinderen in vier door Nederlanders gerunde weeshuizen in Ho Chi Min City. ‘Er blijft niets aan de strijjkstok hangen. Iedereen werkt belangeloos mee aan dit evenement,’ aldus Alain Caron.

Deelnemers krijgen een aandeel op naam in Stichting Kids. Onder deze vlag opende Julius Jaspers in 1998 een weeshuis in Ho Chi Min City. Inmiddels zijn er vier van deze weeshuizen in Vietnam. Kaarten voor de avond zijn te bestellen bij Ellen Winter via empwinter@live.nl

Reageer op dit artikel