nieuws

RTL Nederland presenteert Couverts.nl

Restaurant

RTL Nederland heeft vandaag, woensdag 21 september, Couverts.nl gelanceerd. Hiermee is het mogelijk real time een reservering te maken bij restaurants die gebruikmaken van het digitale reserveringsboek van Couverts.

RTL Nederland presenteert Couverts.nl

Couvert werd een jaar geleden overgenomen door RTL Nederland. Inmiddels werken meer dan driehonderd restaurants met het systeem. Via internet kan 24 uur per dag een tafel worden gereserveerd, via e-mail of sms wordt een bevestiging gestuurd.

Met Couverts.nl kan de gast nu meekijken in het reserveringsboek en direct een tafel reserveren. De bevestiging door het restaurant is dan niet meer nodig.

Couverts werkt samen met diverse grote online restaurantgidsen. Van de website is binnenkort ook een mobiele versie berschikbaar en later dit jaar wordt een app gelanceerd.

Reageer op dit artikel