nieuws

RTL stuurt Herman den Blijker naar buitenland

Restaurant

Herman den Blijker komt met een nieuw televisieprogramma. De bekende kok gaat dit maal horecaondernemers in het buitenland helpen. Den Blijker pakt zijn koffers om horecaondernemers waar dan ook in Europa te helpen.

RTL stuurt Herman den Blijker naar buitenland

In een videoboodschap op de website van RTL roept Den Blijker op om hem te informeren wanneer er een horecaondernemers in het buitenland problemen heeft en zijn hulp kan gebruiken. Het programma gaat Herman Gaat Ver heten.

Volgens RTL heeft Den Blijker al de nodige hotels en restaurants in Nederland een duw in de juiste richting gegeven en is hij nu op zoek naar horecazaken in het buitenland. ‘Heb je familie of vrienden van wie het buitenlandavontuur volledig dreigt te mislukken en kun je dat niet langer aanzien? Herman is bereid over alle grenzen te gaan om deze Nederlanders te helpen’, laat RLT weten op haar site.

Wanneer Herman Gaat Ver op televisie verschijnt en om hoeveel afleveringen het gaat, is niet bekend gemaakt. Den Blijker is met een uitzending doorgaans goed voor een top-10 notering in het dagelijkse kijkcijferranglijst.

De in Zeeland geboren en in Rotterdam groot geworden Den Blijker timmert de laatste jaren flink aan de weg op tv. Zo was hij onder andere te zien met de programma’s Herrie in de Keuken, Herman zoekt Chef, Herman Helpt, Mijn Tent is Top, Hermans Helden, Herrie in het Hotel, Herrie aan de Horizon, Enkele reist paradijs, Hermans Kookeiland en Herrie XXL.

Reageer op dit artikel