nieuws

Samenwerking toprestaurants en Albron

Restaurant

Albron Creations Home & Event cooking komt met een nieuw concept, genaamd ‘de keuken van’. Het moet mogelijk worden om overal te genieten van de culinaire creaties van vier Nederlandse toprestaurants.

Samenwerking toprestaurants en Albron

Het gaat om restaurants de Echoput, Seinpost, Le Défi en Sonoy. Topkok Robert Kranenborg was betrokken bij de keuze van de restaurants.

De restaurants ontwikkelden allemaal een speciale kaart, waarvan de gerechten overal in Nederland geserveerd kunnen worden door Albron Creations. Particulieren of bedrijven kunnen ook per gang voor een gerecht van een ander restaurant kiezen. Bijvoorbeeld het hoofdgerecht van de Echoput en het voorgerecht van Sonoy.

De topkoks presenteerden het concept tijdens de opening van Siemens Open, het ATP Challenger Tour-toernooi op de Mets tennisbanen in Scheveningen, waar Albron cateraar is. Het concept is te boeken bij Albron Creations voor evenementen en partijen.

Reageer op dit artikel