nieuws

Scheepskok wil salaris door verkoop boot

Restaurant

Scheepskok Anthony Dupar wil zijn salaris innen door de boot waarop hij maanden vast zit te verkopen. Dupar gaat het schip van de rederij waarbij hij werkzaam is niet verlaten voordat hij zijn geld heeft gekregen.

Scheepskok wil salaris door verkoop boot

Het schip ‘Gale Force’ ligt sinds begin augustus in de haven van IJuiden. Sindsdien zit de amerikaan vast op het schip. De rederij is failliet en een Amerikaanse bank heeft beslag gelegd op de boot.

Dupar kan alleen maar afwachten tot men heeft besloten wat er met het schip gaat gebeuren. De bemanning werd aan haar lot overgelaten, Dupar bleef alleen achter. De Amerikaanse bank heeft nog twee weken de tijd om over de brug te komen, anders beslist de rechter of de boot geveild mag worden.

Reageer op dit artikel