nieuws

Schutter vuurt op restaurant

Restaurant

Een ruzie heeft voor grote hilariteit gezorgd bij de opening van een restaurant. Familie van de nieuwe uitbater vierde een openingsfeest en werd daarbij onder vuur genomen met een jachtgeweer. Niemand raakte gewond.

Schutter vuurt op restaurant

Het voorval gebeurde bij restaurant Le Manoir de Cavall in Elsene in België, zo meldt FM Brussel. Drie daders schoten bij een openingsfeestje op het restaurant. Eén van de daders wandelde daarna rustig het restaurant binnen om te kijken wie er allemaal aanwezig waren.

Het vreemde voorval vindt zijn oorzaak in een familievete. De schutter, die later met de andere verdachten is aangehouden, is bij de politie bekend. Hij toonde zich eerder agressief tegen de familie van het restaurant. Het officiële openingsfeest werd afgelast en is een week uitgesteld.

Reageer op dit artikel