nieuws

Site veilt diners in restaurants

Restaurant

Een online veiling met als hamerstukken diners in restaurants. De site dinerveiling.nl gaat begin maart van start. De initiatiefnemers zijn de ondernemers achter Feesterij De Hoefslag in Nistelrode.

Site veilt diners in restaurants

Dinerveiling.nl richt zich op alle soorten restaurants in Nederland, van de top uit de Lekker 500 tot bijvoorbeeld de Humphries-keten.

De initiatiefnemers hebben vertrouwen in hun veilingsite: ‘Het is voor restaurateurs – zeker in deze crisistijd – een goede manier om extra bezetting en dus omzet te genereren, ook op incourante dagen. Ook kunnen zij via onze website hun restaurant onder de aandacht van consumenten brengen.’

Oprichters van de site zijn Angèle en Theo van der Heijden. Broer en zus hebben een horeca-achtergrond en zijn gespecialiseerd in feesten, partijen en bedrijfsuitjes.

De horecaondernemers starten naast de site dinerveiling.nl ook de site Uitstapjesveiling.nl. Onder Uitstapjesveiling.nl komen bijvoorbeeld beauty- en theaterarrangementen, Dinerveiling.nl biedt diners aan. Dit kan variëren van een speciaal veilingmenu tot een volledig arrangement met wijn.

Consumenten kunnen vanaf maart bieden op de diners.

Reageer op dit artikel