nieuws

Sommelier Van Drempt: ‘Ik ga naar Wijnimport Bart

Restaurant

Dolf van Drempt gaat aan de slag bij Wijnimport J. Bart Amsterdam. Dat maakt de sommelier van sterrestaurant De Kromme Dissel in Heelsum bekend aan Missethoreca.nl.

Sommelier Van Drempt: ‘Ik ga naar Wijnimport Bart

Vorige week werd al gemeld dat Van Drempt na elf jaar kiest voor een avontuur buiten de horeca. Hij werkt elf jaar voor het restaurant, dat onderdeel is van Bilderberg-hotel Klein Zwitserland en al veertig jaar in het bezit is van een Michelinster.

‘Ik word regioadviseur en blijf actief in dit deel van het land’, legt Van Drempt uit. ‘Mijn voorganger vervulde deze functie dertig jaar. Als ik het nu dus niet had gedaan, dan weet ik niet of die kans nog was gekomen.’

In het verleden was er al eens contact tussen de sommelier en de wijnhandelaar. ‘Dat was drie jaar geleden, alleen was dat nog niet het juiste moment.’

In Misset Horeca 22 van vrijdag 26 augustus uitgebreid aandacht voor het feit dat steeds meer talentvolle sommeliers de horeca uitgaan voor een baan bij een wijnleverancier.

Reageer op dit artikel