nieuws

Sophia trekt maître Evert Groot aan

Restaurant

Het populaire Amsterdamse restaurant Sophia heeft Evert Groot aangetrokken als maître. Groot werkte eerder voor onder andere in het Amstel Hotel bij La Rive en bij Restaurant Vermeer, eveneens in de hoofdstad.

Sophia trekt maître Evert Groot aan

Evert Groot begint 1 mei met zijn job bij Sophia, het restaurant van de HME Group waar topkok Ron Blaauw deel uitmaakt van de directie.

‘Na mijn leerzame en mooie tijd bij de gevestigde culinaire top van Amsterdam, ben ik heel trots mee te kunnen bouwen aan het succes van Sophia. Zij bieden mij de unieke kans om deel uit te kunnen maken van een restaurant, die potentie heeft om op internationaal topniveau mee te doen’, aldus Groot.

Evert Groot komt naast de huidige maître Clair Bik te staan. Chef-kok van Sophia is Edo Kamping. De culinaire leiding van de succesvolle zaak is in handen van Ron Blaauw. Sophia is eigendom van de snelgroeiende HME Group en is open sinds september 2007.

Reageer op dit artikel