nieuws

Souschef OMundo volgt chef op

Restaurant

Dennis Richter Uitdenbogaardt (28) wordt de nieuwe chef-kok van Restaurant OMundo. Baltasar Tieskens verlaat sterrestaurant OMundo in Wageningen.

Souschef OMundo volgt chef op

Tieskens gaat, zoals we al eerder schreven, op reis en nadenken over een nieuwe uitdaging, zo staat in een persbericht. Zijn sous-chef Dennis Richter Uitdenbogaardt volgt hem op bij het restaurant dat sinds november 2009 in het bezit is van een Michelinster.

Overleg

Baltasar Tieskens (31) legt zijn functie als chef-kok van het restaurant van Hotel de Wereld per 1 september neer. ‘Mijn beslissing heb ik in goed overleg met eigenaar Addie Roelofsen genomen,’ zegt Tieskens. ‘Ik heb met veel plezier en voldoening leiding gegeven aan de keukenbrigade van OMundo. Een wereldreis maken is iets wat ik zelf altijd heel graag gewild heb.;

Uitdaging

Tieskens vervolgt: ‘Mijn sous-chef Dennis Richter Uitdenbogaardt is echt toe aan een nieuwe uitdaging. We hebben bijna 4 jaar uitstekend samengewerkt. De keuken van OMundo blijft in hele goede handen.’

Ervaring

Tieskens kwam in 2008 naar OMundo, daarvoor werkte hij bij Cordial in Oss. De kokscarrière van Richter Uitdenbogaardt was eerst werkzaam bij De Kromme Dissel in Heelsum, Het Ambacht in Driel en La Rive in Amsterdam.

Zie ook

Reageer op dit artikel