nieuws

Sprakeloze Elharouchi grootste belofte

Restaurant

Chef-kok Mohammed Elharouchi is uitgeroepen tot Belofte van het Jaar. De kok van restaurant Solo in Gorinchem was tijdens de Award-uitreikingen van GaultMillau compleet verrast en sprakeloos.

Sprakeloze Elharouchi grootste belofte

Nederlands grootste kookbelofte Elharouchi was ruim een half uur na de bekendmaking van zijn prijs nog sprakeloos. ‘Het overvalt me een beetje. Het is voor het eerst dat ik zoiets meemaak. Ik weet niet hoe me te houden’, aldus Elharouchi.

Vijftien punten

Voor de 30-jarige kok is de benoeming tot Belofte van het Jaar zijn culinaire hoogtepunt van zijn kookloopbaan. ‘We zijn pas een jaar open en hebben nu al vijftien punten in de nieuwe gids. Ik hebvveel te danken aan meneer Jalhaij, meneer Kranenborg en mijn grootste voorbeeld meneer Helder.’

Let op: extra nieuwsbrieven

November gidsenmaand. De internetredactie van Misset Horeca brengt de komende maand alle nieuwtjes over de culinaire gidsen op onze site en in onze nieuwsbrieven. Nog geen nieuwsbriefabonnee? Schrijf u nu in.

Reageer op dit artikel