nieuws

Stekker uit Facebook Deals

Restaurant

Na slechts vier maanden trekt Facebook de stekker uit Facebook Deals, een dienst waarmee leden per e-mail kortingacties van onder andere horecagelegenheden ontvingen. De dienst wordt in de komende weken uitgefaseerd.

Stekker uit Facebook Deals

Facebook Deals was actief in vijf Amerikaanse steden. Daarnaast toonde Deals aanbiedingen van elf andere kortingspelers, zo staat te lezen op Emerce.nl.

Volgens Facebook zit er zeker veel kracht in het samenbrengen van consument en mkb via sociale media in de vorm van aanbiedingen. Het idee achter Facebook Deals was dat gebruikers de deals konden verspreiden via hun sociale netwerk. Facebook Deals richtte zich onder meer op restaurants en organisatoren van evenementen.

Facebook Check-in Deals blijft wel bestaan. Facebook-gebruikers gebruiken deze dienst om op een locatie in te checken en op basis van een dan verstrekte kortingsbon een aankoop te doen.

Reageer op dit artikel