nieuws

Sterkok Jan Marrees slaagt voor Meesterproef

Restaurant

Jan Marrees, eigenaar en chef-kok van sterrestaurant Bretelli in Weert is op 30 juni geslaagd voor de Meesterpoef.

Sterkok Jan Marrees slaagt voor Meesterproef

De kersverse Meesterkok is door een commissie beoordeeld in zijn restaurant. Meesterkoks Dick Middelweerd (De Treeswijkhoeve, Waalre) en André van Doorn (Kasteel Heemstede, Houten) namen samen met Carsten Klint (secretaris van de SVH Meesterproef) de Meesterpoef af. Als onderdeel van dit examen verzorgde Marrees een driegangenlunch en een serveerde hij ’s avonds een acht gangenmenu. Binnenkort mag hij zich officieel SVH Meesterkok noemen nadat de officiële inauguratie heeft plaats gevonden.

Marrees is sinds 1 januari 2010 eigenaar van Bretelli in Weert, samen met zijn vrouw Patricia. Begin dit jaar trad het restaurant toe tot het samenwerkingsverband Jeunes Restaurateurs d’Europe- Nederland.

Reageer op dit artikel