nieuws

Sterkok Soenil Bahadoer komt met boek over weg naar de top

Restaurant

Soenil Bahadoer, chef-kok en eigenaar van De Lindehof in Nuenen presenteert op 26 november in Eindhoven zijn eerste boek over zijn leven en zijn weg naar de top.

Sterkok Soenil Bahadoer komt met boek over weg naar de top

Cees Helder, de eerste driesterrenkok van Nederland en leermeester van Bahadoer, overhandigt het eerste boek. Titel van de eerste publicatie van de sterkok uit Nuenen is ‘Soenil. Patron Cuisinier De Lindehof Nuenen.’ Rode draad is het levensverhaal van Bahadoer die van een Surinaamse jongen van eenvoudige komaf uitgegroeide tot sterkok en ondernemer.

Met het boek wil Bahadoer jonge koks inspireren. Daarnaast wil hij laten zien dat een andere culturele afkomst een meerwaarde kan zijn. In zijn kookstijl combineert de chef van de Lindehof de Surinaamse/Hindoestaanse smaken met die van de Franse keuken.

Naast het levensverhaal van de Nuenense chef, bevat het boek ook recepten. Vanaf 26 november is de publicatie verkrijgbaar bij het restaurant van Bahadoer en via info@freelanceteam.nl

Reageer op dit artikel