nieuws

Sterrenrestaurant Inter Scaldes wint communicatieprijs

Restaurant

Restaurant Inter Scaldes in Kruiningen heeft de Commprix 2004 gekregen, een jaarlijkse prijs van de Zeeuwse vereniging van communicatieprofessionals. De jury roemde Inter Scaldes voor haar communicatiecampagne in de periode tussen de brand en de heropening van het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant.

Claudia en Jannis Brevet communiceerden op indrukwekkende wijze met hun klanten. Zo bleven de klanten van Inter Scaldes door een speciaal bulletin op de hoogte van de herbouw en betrokken bij het restaurant. Dat laat de organisatie van de communicatiewedstrijd weten in de Provinciale Zeeuwse Courant.

Inter Scaldes werd in september 2003 getroffen door een felle brand. Alleen een paar kamers van het nabij gelegen hotel bleven overeind. De herbouw van het horecabedrijf liep vertraging op door problemen met de uitkering van verzekeringsgeld. Kort voor de zomermaanden ging Inter Scaldes weer open.

Reageer op dit artikel