nieuws

Sterrestaurant opent terras voor lunch en diner

Restaurant

De Vrienden van Jacob in Santpoort gaat deze zomer voor het eerst in haar acht jarig bestaan lunch en diner op haar terras serveren.

Sterrestaurant opent terras voor lunch en diner

Het met een Michelin-ster bekroonde restaurant op landgoed Duin en Kruidberg stelt haar terras van mei tot en met september open. In totaal zijn er 40 couverts beschikbaar. Executive chef Alain Alders laat in een persbericht weten enthousiast te zijn. ‘ Lunch of diner op ons terras wordt een fantastische belevenis.’

Nadat vorig jaar het terras al open ging voor gasten van brasserie DenK, kwamen er verzoeken binnen om ook op niveau van het sterrestaurant buiten te lunchen en dineren, laat Jo-Ann van Halderen, sales & marketing Duin en Kruidberg weten. Om het kwaliteitsniveau van de gerechten te handhaven is de routing aangepast. Zo zijn er meerdere kassapunten op het terras om snel de bestellingen in te voeren en is het team van de bediening uitgebreid zodat de gerechten snel vanuit de keuken naar het terras kunnen worden gebracht. ‘Gerechten mogen niet te snel afkoelen.’

In april gaat het restaurantteam van De Vrienden van Jacob proefdraaien. In de eerste twee weken van mei is er een ludieke actie om de opening van het lunchseizoen op het terras te vieren. Bij reserveringen tot vier personen worden de gasten in een straal van 20 km opgehaald en weggebracht in een luxe Jaguar.

Per zomerse dag wordt bekeken of het terras open gaat. Als de lunch en het diner buiten worden geserveerd, is het restaurant binnen gesloten.

Reageer op dit artikel