nieuws

Sterrestaurants bieden samen vierdaags arrangement aan

Restaurant

Sterrestaurants De Bokkedoorns, Merlet en De Librije bieden tot half december een vierdaags arrangement aan waarbij gasten op culinaire ontdekkingsreis gaan.

Sterrestaurants bieden samen vierdaags arrangement aan

Onder het motto ‘op stap met zes sterren’ is de samenwerking tussen de drie sterrestaurants gelanceerd. Via het arrangement worden gasten culinair verwend en krijgen ze toeristische tips krijgen om de omgeving te ontdekken. Gasten kunnen zo kennismaken met verschillende restaurants met respectievelijk één, twee en driesterren.

Als eerste gaan de mensen die het arrangement à €899 per persoon boeken op zondag naar De Bokkedoorns (twee sterren). Daar krijgen ze een vijfgangenlunch met wijnarrangement. Vervolgens overnachten ze in Merlet. Op de tweede dag kunnen ze genieten van de regio rond Schoorl en krijgen een uitgebreid ontbijt en vijfgangendiner met wijnarrangement in het sterrestaurant. Na nog een overnachting gaat de reis op dag drie naar Zwolle. In Librije’s hotel overnachtten de gasten ter afsluiting. Verder krijgen ze een achtgangenmenu inclusief wijnarrangement. Op de laatste dag volgt een uitgebreid ontbijt in Librije’s Zusje, het restaurant in Librije’s hotel.

Het arrangement is vanaf juni tot half december te boeken met uitzondering van 18 juli tot 9 augustus. De drie samenwerkende restaurants zijn alle drie lid van het samenwerkingsverband Alliance Gastronomique Néerlandaise.

Reageer op dit artikel