nieuws

Sterzaak ’t Raethuys op de schop

Restaurant

Restaurant ’t Raethuys in Wateringen gaat in juli en augustus vijf weken dicht. De met één Michelinster bekroonde eetgelegenheid van de jongste sterrenkok van Nederland, Niven Kunz, ondergaat een grondige verbouwing.

Sterzaak ’t Raethuys op de schop

Na tien jaar exploitatie door de familie Kunz is het tijd voor vernieuwing. ‘Ik wil graag verder en nog betere kwaliteit bieden’, aldus chef Niven Kunz.

Voormalige gemeentehuis
Eind 2005 kreeg Kunz een Michelinster. Eerder had zijn vader Arthur Kunz een Bib Gourmand vergaard in de tijd dat hij aan de kachel stond in het restaurant dat gevestigd is in het voormalige gemeentehuis van ’t Raethuys. In de jongste GaultMillau krijgt ’t Raethuys vijftien punten. In Lekker heeft het geen plek in de top-100.

Zie ook:
Meer informatie over Niven Kunz

Reageer op dit artikel