nieuws

Stokoud papieren zakje Carl Siegert gevonden

Restaurant

Horecabakker Carl Siegert heeft een nieuw pronkstuk toegevoegd aan zijn museumcollectie. De in de tophoreca bekende Siegert heeft een papieren zakje van zestig jaar oud teruggevonden.

Stokoud papieren zakje Carl Siegert gevonden

De vondst werd gedaan in het Achterhoekse Vorden. Daar vond Frits Niemeijer het uit 1950 daterende papieren zakje in de pastorie van de Sint-Antoniuskerk, dat hij sinds 2002 bewoont. Niemeijer melde de vondst aan Carl Siegert.

Het papieren zakje is toegevoegd aan het museum dat Carl Siegert in zijn bedrijfspand in Harmelen heeft ingericht. Het museum herbergt verder onder andere allerhande gereedschappen en een ouderwets ingerichte winkel. In het museum is de historie van de familie Siegert, die sinds 1776 molenaars en bakkers voortbrengt, verzameld.

Reageer op dit artikel