nieuws

Tante Kee krijgt maître van Apicius**

Restaurant

Restaurant Tante Kee in Kaag heeft Sheila van der Lem aangetrokken als nieuwe maître. Van der Lem werkte hiervoor vijf jaar bij tweesterrenrestaurant Apicius van de broers Thorvald en Gaylord de Winter in Bakkum.

Tante Kee krijgt maître van Apicius**

De eigenaren van Tante Kee, Raymond Reeb en Kim Edwards, zijn content met hun nieuwe maître.

Gaylord de Winter

Chefkok Reeb: ‘Op aanraden van Gaylord de Winter slaat Van der Lem haar vleugels uit bij Tante Kee en gaat ze de uitdaging aan om de service onder haar leiding naar een hoger plan te trekken in het restaurant op de Kaag.’

Terras aan het water

Het restaurant Tante Kee kijkt uit over de Kagerplassen en heeft binnen zitplaatsen voor 35 gasten. Zomers wordt dit uitgebreid met een terras aan het water. Daarnaast is er een besloten tuinkamer die plaats biedt aan twintig personen. De keuken is Frans georiënteerd met Oosterse accenten.

Zowel Apicius als Tante Kee zijn aangesloten bij Jeunes Restaurateurs d’Europe.

Reageer op dit artikel