nieuws

Teleurstelling Beluga na uitblijven derde ster

Restaurant

De kanshebber voor een derde Michelinster, Restaurant Beluga, heeft deze niet gekregen. Een teleurgestelde Hans van Wolde vertelt dat hij niet meer weet wat nog meer te doen om die derde ster te pakken te krijgen.

Teleurstelling Beluga na uitblijven derde ster

Van Wolde is met zijn team continu bezig geweest om alles op top niveau te krijgen. Vorig jaar was de tijd nog niet rijp, maar dit jaar wel. ‘We waren er allemaal klaar voor’ aldus Van Wolde. ‘We zijn zo gek op feestjes in Maastricht’ Hij vindt het jammer dat het schouderklopje vanuit Michelin niet is gekomen.

De komende tijd gaan Van Wolde en zijn team op dezelfde enthousiaste manier door. Het restaurant is verbouwd en er komen nieuwe stoelen en tafels. Ook komt er weer een nieuwe kookboek aan.

Luister naar de teleurgestelde reactie van Hans van Wolde

Bekijk hier meer Michelinnieuws:

Reageer op dit artikel