nieuws

The Harbour Club Rotterdam open

Restaurant

De tweede vestiging van The Harbour Club van ondernemer John de Jong is open. In Rotterdam begint deze week een proefweek als opmaat naar de officiële opening half maart.

The Harbour Club Rotterdam open

The Harbour Club in Rotterdam is gevestigd in een monumentaal pand in het stadspark van de stad, aan de voet van de Euromast. De Jong opent er de tweede zaak van zijn visconcept. De eerste The Harbour Club is gevestigd in Scheveningen.

Samen met pandeigenaar Richard van Leeuwen richtte De Jong 1.200 vierkante meter horecaruimte in. ‘Goed voor 225 zitplaatsen binnen en nog eens honderd zitplaatsen buiten’, aldus De Jong.

Visetende zakengast

The Harbour Club Rotterdam is een eetgelegenheid voor meerdere momenten. ‘De lunch en het diner zijn het belangrijkste. Maar we hebben ook een ruimte voor enkel een sushi of een oester. Lekker met een glaasje wijn. Daarnaast draai er vanaf 23.00 uur een dj.’

De visetende zakengast is een van de speerpunten van The Harbour Club. ‘Veel restaurants gaan dicht omdat ze de lunch niet rendabel kunnen krijgen. Wij denken dat in de lunch juist onze kracht zit. Vis bij de zakengast is in trek. Daar komen ze voor tijdens de lunch. ’s Avonds komen ze nog eens terug of in weekend privé met vrouw en familie. Zo kun je de zaak de hele week voltrekken’.

De Rotterdamse zaak moet vooral een hotspot worden in de Maasstad. ‘Dat doe je door voorop te lopen met ambiance en interieur. Maar ook een eerlijk product op het bord brengen voor een eerlijke prijs. Een hotspot zijn is op zich niet zo moeilijk, maar blijven is een stuk lastiger’.

In Misset Horeca Live 48 (9 maart) en in het blad van vrijdag 12 maart meer over The Harbour Club Rotterdam.

Reageer op dit artikel