nieuws

Themarestaurants in nieuw futuristisch park

Restaurant

Diamonda Holding uit Nunspeet bouwt voor 750 miljoen euro een 40 hectare groot themapark bij Airport Weeze, vlak over de grens bij het Noord-Limburgse Bergen. Dat maakte vliegveld Weeze maandag bekend na het tekenen van een overeenkomst tussen Diamonda en de Duitse Regio Kleef.

Themarestaurants in nieuw futuristisch park

Thema’s van het park zijn wetenschap, technologie, ruimtevaart, milieu, geschiedenis, ontdekkingen, creativiteit, cultuur en kunst. Het park wordt ingericht met futuristische bouwwerken en gebouwen met beweegbare daken. Er komen ook theaters en themarestaurants.

Het park, dat in 2009 wordt geopend, wil alles laten zien over de zogenoemde ongelooflijke dingen in ons universum en de menselijke kennis.

Reageer op dit artikel