nieuws

Tijdelijk skylinerestaurant in Tilburg

Restaurant

In Tilburg kan binnenkort worden gedineerd op grote hoogte. Op 8 januari gaat het tijdelijke skylinerestaurant De StadsHeer open in de grote nieuwe woontoren van de Brabantse stad. Het tijdelijke restaurant op honderd meter hoogte moet potentiële woontorenbewoners trekken.

Tijdelijk skylinerestaurant in Tilburg

Vrijdag 15 december gaat de reserveerlijn voor skylinerestaurant De StadsHeer open. Vanaf dat moment kunnen geïnteresseerden een tafel reserveren in het restaurant dat van 8 januari tot 18 februari open is. Het restaurant bevindt zich op de dertigste etage op honderd meter hoogte. Eters hebben een fraai uitzicht over Tilburg.

Aperitief
Doelstelling van de eetgelegenheid op grote hoogte is om potentiële bewoners warm te maken voor de woontoren. Het initiatief van het restaurant komt van de Bonheur Horeca Groep, makelaars Meeùs en Van de Water en vastgoedonderneming Amvest. Gasten die reserveren krijgen een aperitief op de vijftiende etage, waarna ze op de dertigste verdieping aanschuiven voor het diner.

Zie ook:
Bonheur herlanceert legendarisch broodje

Reageer op dit artikel