nieuws

Topchefs stappen in reiswereld

Restaurant

Tien topchefs gaan intensief meewerken aan culinaire reizen naar het buitenland. Het gaat om unieke culinaire ontdekkingsreizen naar China, Zuid-Afrika, Thailand, Maleisië, Bali, Tribidad & Tobago en Peru. De namen van de topchef zijn inmiddels vrijgegeven.

Topchefs stappen in reiswereld

Het gaat om de topkoks Ron Blaauw (Maleisië en Bali), John Halvemaan (China), Cees Helder (Peru), Toine Hermsen (Thailand), Robert Kranenborg (Maleisië en Bali), Dennis Kuipers (Zuid-Afrika), Erik van Loo (Maleisië en Bali), Henk Savelberg (Thailand), Jeremy Vermolen (Trinidad & Tobago) en Marco Westmaas (Thailand).

De culinaire reizen worden aangeboden door Talisman Travel Design. In alle programma’s is een selectie van toprestaurants opgenomen. Ook locale ‘streetfood’ komt aan de orde. Tijdens workshops en proeverijen leren reizigers de fijne culinaire kneepjes van het vak.

De eerste culinaire reis naar zes bestemmingen start in januari 2008. Elke reis is vooraf gegaan door een inspectiereis van de deelnemende koks. Samen met Talisman hebben de chefs in kaart gebracht wat opgenomen moet worden in het reisprogramma.

Reageer op dit artikel