nieuws

Toprestaurant wordt De Revolutie

Restaurant

Voormalig toprestaurant De Beukenhorst in Winterswijk van Toine Smulders wordt omgevormd tot De Revolutie. Een ‘zestienuurszaak’ waar mensen terecht kunnen voor koffie, lunch, diner en aansluitend om te dansen.

Toprestaurant wordt De Revolutie

Nieuwe eigenaren van het pand op de markt in Winterswijk zijn Harry en Edith Lenting. Zij kochten het pand van Desirée Bulten, ex-echtgenoten van topkok Toine Smulders.

De Revolutie heeft al vestigingen in Zevenaar en Veghel. Het idee is afkomstig van Harry Lenting en zijn zakenpartner William Mijnen. Beide hebben hun sporen verdiend in de horeca. Lenting zette eerder zaken als Gringo’s, Down Under en Javaanse Meiden in de markt, allen in Doetinchem. Mijnen heeft nog een bedrijf in Zutphen.

In het weekend verandert het restaurant gedeelte van De Revolutie in Winterswijk in een discotheek, inclusief deejay. Zelf noemen de eigenaren het een ‘totaalconcept voor jong en oud.’

Reageer op dit artikel